torsdag 13 februari 2014

Bra när vi kvinnor står upp för varandra

Ingen kan väl ha missat när TV-kocken Nigella blev förnedrad av sin make på en restaurang, bland annat tog han strypgrepp på henne och gjorde vissa andra grovt kränkande saker som någon smygfotade.


Kort därefter var skilsmässan ett faktum och tur är väl det. Men på något sjukt vänster lyckas sådana här, vidriga gubbjävlar hitta nya kvinnor som av oklara anledningar är intresserade.


Vad man som vacker, smart kvinna ser hos en skrynklig gubbfan som dessutom beter sig som ett ärkesvin är för mig obegripligt - men - Trinny från "Trinny och Susanna stylar om [valfritt land]" som i alla program verkar så down to Earth och verkar för att peppa andra kvinnor tycks ha en helt annan sida.


Anledningen till att jag ens tar upp detta, jag är inte jättemycket för kändisskvaller är att detta är det absolut vidrigaste jag läst, när Trinny bestämmer sig för att skriva ett hånfullt inlägg om det Nigella utsattes för av sin make.


Hur fan kan man som kvinna göra sig lustig av något sådant? Hur i helvete kan man? Det är att fullständigt pissa på kvinnor som blir utsatta för saker som dessa och till och med värre övergrepp, att hylla män som kränker, slår, förnedrar och misshandlar sina kvinnor.


Dessa två passar varandra som handen i handsken för båda två är lika genomruttna, vidriga människor.
Fy fan.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar