söndag 16 februari 2014

Håvar in duktighetspoängen.

Denna söndag spenderades med en typ 4 timmar lång fika med Anna, det blir så när man träffas, man har så mycket att bubbla om att det liksom aldrig tar slut, vi var för övrigt dom enda tjejerna i hela Farsta C som inte var preggers.

Efter det blev det träning, jag råkade ta min sambos träningslinne med oversize är ju fab så det var nemas problemas.
Jag noterade när jag tog min toalett-selfie att man faktiskt kan skymta en liten bula där på axeln. Styrketräning är otacksamt på det sättet att man ägnar 5 dagar i veckan åt något som kommer synas om kanske 3 år, det är därför det gäller att gilla själva utövandet, för det kan dröja mycket länge innan man kan börja njuta av resultatet.


Därefter hem, avnjuta en yakuniku från Svenska sushiköket och sedan blev jag från ingenstans helt energisk och bestämde mig för att ta itu med vårt stökiga lilla hem med kläder överallt och frukostflingor som fastnade i strumporna.

Så nu har jag duschat, packat in håret, kletat in mig med brun utan sol (enda sättet att bli brun i det här landet), blekt tänderna med ett hemmakit jag köpte från USA, packat träningsväskan, lagat lunch till i morgon, städat köket, dammsugit, vikt all tvätt och ja, nu sitter jag mest här med det sedvanliga måndagsdilemmat, nämligen att vända tillbaka dygnet.

Vem blir trött vid 9 när man har sovit till 11 på söndagmorgonen liksom?
Måndagar är alltid en plåga på det viset.

Nej men allvarligt, ledsen för ett ofantligt tråkigt inlägg. Söndagar blir liksom inte roligare än så här. Nu ska jag försöka bli trött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar